Altijd al willen weten hoe het er aan toegaat bij honk- en softbal, rolstoelrugby of amputatievoetbal? Kom dan tijdens de Rotterdam Sport op Maat Dag kijken naar demonstraties hiervan. Je krijgt ook de kans deze sporten zelf te beoefenen. Laat je inspireren!

Rotterdammers met een beperking kunnen kiezen uit veel verschillende sporten en verenigingen. Maar een aantal van de demonstratiesporten tijdens de Rotterdam Sport op Maat dag is nog niet te beoefenen bij een vereniging in de Maasstad. Wellicht verandert dat na 13 september en wordt het sport- en beweegaanbod in Rotterdam nóg rijker.

Laat je tijdens de Rotterdam Sport op Maat dag dus niet weerhouden van deelname aan een sport die nog niet kan worden beoefend in Rotterdam. Als blijkt dat een bepaalde sport of activiteit bij veel deelnemers in de smaak valt en dat zij er vaak mee bezig willen zijn, zal worden bekeken of dit kan worden gerealiseerd. Dit geldt overigens voor alle sporten. De demonstratiesporten op een rij:

12.00 – 15.30 uur Korfbalcompetitie

12.15 – 12.30 uur Openingsdans Dansschool Marleen

12.30 – 13.30 uur Demonstratie rolstoelbasketbal door Arrows ’81

13.15 – 14.00 uur Wedstrijd honk- en softbal

13.45 – 14.45 uur Wedstrijd rolstoelrugby door Crashing Dream Team

14.30 – 15.15 uur Demonstratie amputatievoetbal door Stichting Amputatievoetbal Nederland

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Paul Baans

Paul Baans

verenigingsconsulent Financiën