De club uit Schiebroek is op zoek naar fitte 50-, 60-, en 70-plussers die wekelijks willen ‘boulen’. Op een prachtige accommodatie aan de Hazelaarweg spelen nu al 85 mannen en vrouwen namens J.B.C. Maasstad, maar uitbreiding is gewenst. Geïnteresseerden kunnen op 27 september deelnemen aan het jaarlijkse invitatietoernooi.

Dit gratis kennismakingstoernooi biedt senioren de kans op ongedwongen wijze te proeven van het spel. Het toernooi start om 10.30 uur. Aanmelden is niet nodig, enthousiaste dames en heren kunnen gewoon langskomen.

De vereniging beschikt over een uniek complex. Met 21 buitenbanen en een overdekte en verwarmde hal met 10 binnenbanen kunnen de leden het hele jaar door spelen. Juist voor senioren die hun actieve sportcarrière beëindigen is Jeu de Boules voor velen een welkome vervanging. Met de slogan ‘Wilt u zich goed voelen, kom dan bij ons jeu de boulen’ probeert de club mensen te enthousiasmeren. Door het rustige en tactische karakter van het spel kan het door alle leeftijden gespeeld worden. Dit betekent echter niet dat de sport alleen recreatief beoefend wordt, deelname aan competities is evengoed mogelijk.

Wekelijks spelen vele leden van de club op zondag, maandag, woensdag en vrijdag een recreatief spelletje, gezelligheid is hierbij erg belangrijk. Dat blijkt wel uit de activiteiten die de club organiseert. Zo kunnen leden ook klaverjassen, een spelletje Rummikub spelen en deelnemen aan de mosselavond of barbecue. Voor beginners is er op de dinsdagavond een heuse trainingsavond om hun spelvaardigheden te verbeteren.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Miranda Monster

Miranda Monster

verenigingsconsulent Accommodatie