Het Jeugdfonds Sport Rotterdam is per 1 januari 2020 gefuseerd met het Jeugdfonds Cultuur Rotterdam. De twee gaan verder onder de naam Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam.

Met de fusie is per 2020 een einde gekomen aan de jarenlange uitvoerende bijdrage van Rotterdam Sportsupport aan het fonds, dat in 2019 haar 12,5 jarig bestaan vierde. Wel blijven het Jeugdfonds Sport en Cultuur Rotterdam en Rotterdam Sportsupport belangrijke partners van elkaar, vanuit de gezamenlijke ambitie om meer jeugd structureel in beweging te krijgen en de jeugd zoveel meer voordelen te ervaren van lidmaatschap bij een sportvereniging.

Contact

Het Jeugdfonds Sport en Cultuur Rotterdam is vanaf nu te bereiken via de onderstaande contactgegevens.

Coördinator(en): Iebèl Vlieg
Email: rotterdam@jeugdfondssportencultuur.nl
Website: https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/rotterdam/
Telefoon: 010 – 4790137
Adres: Schiedamse Vest 93 B, 3012 BG Rotterdam

Schoolsportvereniging

Dankzij het Jeugdfonds Sport kunnen ruim 5000 Rotterdamse kinderen per jaar sporten bij een sportvereniging. Voor projecten als de Schoolsportvereniging (en tot afgelopen jaar Challenge010) is het Jeugdfonds een belangrijke partner. Veel kinderen van wie de ouders niet de financiële middelen hebben om lidmaatschap bij een club te bekostigen, kunnen via een vergoeding toch deelnemen aan het verenigingsleven.

Volwassenen

Om ook voor volwassen Rotterdammers de drempels tot sporten en verenigen weg te nemen, stimuleert Rotterdam Sportsupport nu de totstandkoming van een Volwassenensportfonds in Rotterdam.

Marita Verkaik

Marita Verkaik

manager / plaatsvervangend directeur

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Wim Wisse

Wim Wisse

verenigingsconsulent Charlois en IJsselmonde