Voetbal, volleybal, boksen, hockey, turnen en nog veel meer sporten kunnen kinderen dit jaar uitproberen in het Sportpark tijdens Jeugdvakantieland. Nog nooit waren er op het evenement zoveel verschillende sporten aanwezig. Het Sportpark is een samenwerking tussen Rotterdam Sportsupport, Sportbedrijf Rotterdam, Jeugdfonds Sport en een aantal Rotterdamse sportverenigingen. Het evenement vindt plaats van 13 t/m 24 augustus in Rotterdam Ahoy.

In het Sportpark kunnen Rotterdamse kinderen allerlei sporten uitproberen onder leiding van combinatiefunctionarissen van Rotterdam Sportsupport en vrijwilligers van Rotterdamse sportverenigingen. Deze zijn aanwezig om kinderen te helpen en enthousiasmeren. De sporten die de deelnemers kunnen beoefenen zijn: volleybal, voetbal, honkbal, atletiek, basketbal, turnen, hockey, tafeltennis, badminton, handbal, boksen, dansen, korfbal, judo, tennis en schaken.

Enthousiaste kinderen kunnen zich ter plekke inschrijven voor een proeftraining bij een sportvereniging in de buurt. Het doel hiervan is om zoveel mogelijk doorstroom naar Rotterdamse sportverenigingen te realiseren. Naast dat de kinderen tijdens het evenement de verschillende sporten vrijuit kunnen beoefenen, zijn er ook diverse sportclinics. Deze clinics worden gegeven door professionals uit de sportwereld. Houd onze Facebook en Twitter goed in de gaten om te zien welke leuke activiteiten en clinics er plaatsvinden in het Sportpark!

Jeugdvakantieland
Jeugdvakantieland is een jaarlijks terugkerend evenement in Rotterdam Ahoy. Naast dat er verschillende sporten beoefend kunnen worden, zijn er ook andere activiteiten als tekenen, schilderen, knutselen en schminken. Bekijk hier de website van Jeugdvakantieland voor meer informatie en toegangskaarten.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Jans van Meerten

Jans van Meerten

financieel medewerker