Het belang van sport en bewegen voor onze gezondheid is afgelopen maanden nog duidelijker geworden. In de komende zomerperiode blijven veel mensen thuis in plaats van dat zij erop uit trekken. Hierdoor stijgt de sport- en beweegbehoefte. De provincie Zuid-Holland en Team Sportservice sloegen de handen ineen en willen deze overstijgende behoefte aanpakken. Het budget ‘Ruimte voor sport en bewegen om de hoek’ stimuleert organisaties om sport- en beweegaanbod aan te bieden op de openbare ruimte, sportlocaties en/of recreatiegebieden.  

Budget tot 2.500 euro

Provincie Zuid-Holland en Team Sportservice bieden budget tot 2.500 euro voor sport- en beweegaanbod op de openbare ruimte, sportlocaties en/of recreatiegebieden. Om het sport- en beweegaanbod te versterken, kunnen organisaties tot 12 augustus 2020 het budget ‘Ruimte voor sport en bewegen om de hoek’ aanvragen. 

Aanvraag

Organisaties ontvangen maximaal een subsidie van 2.500 euro. Daarnaast wordt gevraagd om eigen inzet van tijd of financiële middelen. Organisaties die de aanvraag vóór 17 juli om 15:00 uur hebben ingediend, krijgen 21 juli te horen of deze is goedgekeurd. Aanvragen kunnen tot 12 augustus ingediend worden. De aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst, indien het maximumbedrag nog niet is overschreden.  

Meer informatie over het budget ‘Ruimte voor sport en bewegen om de hoek’ is te vinden op www.teamsportservice.nl/aanjaagbudget

Martine Willemse

Martine Willemse

verenigingsconsulent Toekomstbestendige sportverenigingen

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Bianca Post – van der Hoek

Bianca Post – van der Hoek

verenigingsconsulent vitale en toekomstbestendige sportverenigingen / verenigingsconsulent Scouting