Jaarlijks helpen steeds meer Rotterdammers mee met het opruimen van zwerfvuil tijdens de Keep It Clean Day, een landelijk initiatief tegen zwerfvuil. Keep It Clean Day is elk jaar op de 3e vrijdag in september.

Dit jaar vindt deze bijzondere dag dus plaats op vrijdag 15 september. Noteer ‘m alvast in uw agenda en meld u hier aan voor Keep It Clean Day 2017!

Onze stad schoon in één dag

De gemeente Rotterdam doet er alles aan om Rotterdammers in een schone stad te laten wonen, werken, leren en recreëren. Toch wordt er jaarlijks zo’n 13.000 ton aan zwerfvuil van de straat gehaald. De stad heeft veel waardering voor de vele initiatieven die scholen, buurten en verenigingen zelf nemen om zwerfvuil tegen te gaan en hoopt ook tijdens de Keep It Clean Day op een groot aantal deelnemers.

Geef jouw vereniging op
Bij aanmelding kun je als vereniging aangeven of je gratis schoonmaakmaterialen wilt ontvangen, opgeven doen je hier.

Dit is een initiatief van de gemeente Rotterdam.

Aanmelden

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Anouk Meeter

Anouk Meeter

verenigingsconsulent Feijenoord, Delfshaven en Centrum