Samen met Rotterdam Sportsupport is RTV Rijnmond ook dit jaar weer op zoek naar de allerleukste club van Rotterdam. Tijdens de verkiezing van Ons Kluppie 2017 krijgen tien Rotterdamse sportverenigingen de gelegenheid om zichzelf te presenteren en om te laten zien waarom zij hét ‘kluppie’ van het jaar zijn.

Voor de laatste aflevering zijn we op bezoek bij schaakvereniging IJsselmonde. Die club is onlangs gestart met jeugd schaken en sindsdien zit het ledenaantal in de lift. Elke week komt er weer nieuwe jeugd kijken. Door heel de regio worden schaakwedstrijden gehouden.

Als de schaakvereniging de hoofdprijs wint zal deze ten goede komen aan materiaal voor de jeugd.

Hoe de club zich presenteerde  bekijk en beluister je hier.

Foto-album
Foto’s van de activiteiten en de Ons Kluppie-opnames bij schaakvereniging IJsselmonde vind je op de Facebook-pagina van Rotterdam Sportsupport.

 

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Kim Santbulte

Kim Santbulte

projectleider Rotterdam Sport op Maat