Samen met RTV Rijnmond is Rotterdam Sportsupport ook dit jaar weer op zoek naar de allerleukste club van Rotterdam. Tijdens de verkiezing van Ons Kluppie 2017 krijgen tien Rotterdamse sportverenigingen de gelegenheid zichzelf te presenteren en te laten zien waarom zij hét ‘kluppie’ van het jaar zijn.

Deze week is alle aandacht voor tennisvereniging Deuce Again. De tennisvereniging uit Rotterdam-Zuid, opgericht in 1919, heeft een divers ledenbestand dat momenteel 300 personen telt.  Ook is er veel aandacht voor speciale projecten, zoals tennis voor kinderen met obesitas en voor mensen met een chronische aandoening.

Mocht Deuce Again de hoofdprijs winnen dan zal het prijzengeld besteed worden aan het beter toegankelijk maken van de tennisbanen voor mensen met een beperking. De club wil op deze manier nóg meer mensen de mogelijkheid bieden de sport te beoefenen.

Hoe de club zich presenteerde bekijk en beluister je hier.

Foto-album
Foto’s van de sportieve activiteiten en de Ons Kluppie-opnames bij tennisvereniging Deuce Again vind je op de Facebook-pagina van Rotterdam Sportsupport.

Online stemmen
De tien verenigingen die strijden om Ons Kluppie 2017 zijn: Schaatsvereniging Rotterdam (schaatsen, inline-skaten), Les Francophiles (jeu de boules), Schaakvereniging IJsselmonde (schaken), Victoria Squash (squash, met speciale aandacht voor de jeugd), Tafeltennisvereniging Boomgaardshoek (tafeltennis), ASV Indus ’67 (handbal), Zwemmen Rotterdam-Zuid (snorkelen, diploma- en wedstrijdzwemmen), CS010 (wielrennen), VIB Rotterdam (turnen, springen) en Deuce Again (tennis).

Tot 15 mei kan er gestemd worden op de website en Facebookpagina van Rotterdam Sportsupport. Het publiek bepaalt deels welke club Ons Kluppie 2017 wordt. Daarnaast maakt ook een deskundige jury haar keuze, waardoor niet automatisch geldt dat de clubs met de grootste achterban de meeste kans op de titel maken. De vereniging die wint, krijgt een mooie hoofdprijs van 2.500 euro. ‘Ons Kluppie’ is een initiatief van Rotterdam Sportsupport in samenwerking met RTV Rijnmond.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Floor Vierboom

Floor Vierboom

teamcoördinator Communicatie