Zaterdag 18 februari 2012 werd OZC officieel sportplusvereniging. Om die “plus” inhoud te geven start OZC dit voorjaar met het nieuwe beweegaanbod voor 45-plussers, KombiFit. Hiervoor organiseerde de club vorige week een informatie avond wat meteen resulteerde in achttien deelnemers. Deze deelnemers komen allemaal uit de wijk.

KombiFit is voor iedereen die wat ouder is en niet (meer) in competitieverband wil sporten, maar wel wil blijven of gaan bewegen. De sport- en bewegingsvormen zijn conditietraining, wandelen, tennis, jeu de boules, korfbal, badminton en bewegen op muziek. Het aanbod zal elke week verschillen en het programma wordt in overleg met de deelnemers gemaakt.

Eind maart worden er fittesten gedaan en gaat OZC van start met KombiFit.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Laura van Velzen

Laura van Velzen

strategisch adviseur Interne organisatie