Op dinsdag 9 december is, tijdens de jaarvergadering, de nieuwe website van korfbalvereniging WION officieel gelanceerd. De vereniging is maatschappelijk gezien heel ambitieus, de nieuwe site straalt dat uit. Het rijke beweegaanbod voor onder andere jonge kinderen, senioren en mensen met een beperking komt nu beter tot z’n recht.

‘De site past beter bij het WION van nu. Met de nieuwe website is het voor korfballers en andere leden eenvoudiger om informatie over de activiteiten van WION te vinden. Maar ook voor niet-leden, zoals mensen uit de wijk laten we zien wat het gevarieerde sportaanbod bij WION is’ aldus Trudy van Bregt van WION.

De afgelopen maanden is men druk bezig geweest met het ontwikkelen van de nieuwe website. De site is onderdeel van het totale communicatieplan dat de vereniging samen met Rotterdam Sportsupport ontwikkelde. Van Bregt: ‘Wij zijn erg blij met de frisse en moderne uitstraling en door het gebruik van nieuwe technieken is de website ook goed leesbaar op smartphones en tablets. Ik zou iedereen willen aanraden om een kijkje te nemen op www.wion.nl!’

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Yasemin Cansoy

Yasemin Cansoy

secretaresse