Rotterdamse sportverenigingen hebben nog tot zaterdag 1 maart de kans zich hier in te schrijven voor ‘Ons Kluppie 2014’. De winnaar ontvangt 2.500 euro én een tv-uitzending op RTV Rijnmond. Alle tien de geselecteerde verenigingen komen sowieso volop in de schijnwerpers te staan. Behalve een radioreportage bij RTV Rijnmond krijgen ze ditmaal ook een video-impressie van hun club.              

Hoe zat het ook alweer? Rotterdamse sportverenigingen kunnen aan de jury van Ons Kluppie melden waarom ze het leukste kluppie van Rotterdam zijn. Wat hebben ze voor moois te bieden? Welke doelgroepen bedienen ze? En wat zouden ze doen met de geldprijs van 2.500 euro?

Na 1 maart selecteert de jury uit de inzendingen tien kandidaten. Vanaf 15 maart presenteert er zich elke zaterdagmiddag één tijdens een radioreportage bij RTV Rijnmond. Ondervraagd door een journalist maken kaderleden en leden duidelijk waarom hun club leuk, bijzonder en waardevol is. Bovendien wordt een video-impressie gemaakt die te zien is op de websites van Rotterdam Sportsupport en RTV Rijnmond en waarmee de vereniging zichzelf ook kan promoten via bijvoorbeeld YouTube.

Ondertussen heeft het publiek vanaf 15 maart de mogelijkheid hier te laten weten wie de titel ‘Ons Kluppie 2014’ verdient. Na de laatste radioreportage, op 17 mei, bepaalt ook de jury haar keuze. Een week later wordt bekendgemaakt wie de winnaar is.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Anouk Meeter

Anouk Meeter

verenigingsconsulent Feijenoord, Delfshaven en Centrum