Om de Wednesday Night Skate een speciale lading mee te geven zijn de vijf skate-avonden elk aan een goed doel uit de regio Rotterdam gekoppeld. Het evenement is nog steeds gratis toegankelijk, maar voor minimaal twee euro kunnen de skaters bij het startpunt een polsbandje kopen waarmee ze hun betrokkenheid voor het goede doel kunnen onderstrepen.

Voor welk doel skate jij? Zorg dat je voor het doel dat jij een warm hart toedraagt het speciaal daarvoor gemaakt We Skate for… polsbandje koopt. Deze zijn te verkrijgen op de avond zelf op het evenemententerrein of binnenkort via de webshop van deze website.

13 juli voor: Daniel den Hoed

20 juli voor: Jeugdsportfonds

27 juli voor: Diergaarde Blijdorp

03 augustus voor: Pension Maaszicht

10 augustus voor: Sophia Kinderziekenhuis

De totale opbrengst tot op heden is € 7428,-

Op 10 augustus, tijdens de laatste avond, zal het totaal bedrag bekend gemaakt worden. Dit zal verdeeld worden over alle Rotterdamse doelen die elk één avond in de spotlights hebben gestaan.Op deze avond krijgen alle goede doelen hun cheque uitgereikt. Al het geld van de vijf avonden zal eerlijk verdeeld worden over de vijf goede doelen. Dit i.v.m. de stijgende deelnemers aantallen tijdens de Wednesday Night Skate en de verkoop dus oplopend is.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Frank Vermeulen

Frank Vermeulen

verenigingsconsulent Veilig sportklimaat