Bron: Vrijwilligerswerk Rotterdam

Vrijwilligerswerk Rotterdam nodigt graag alle Rotterdamse sportvrijwilligers uit zaterdag 13 december langs te komen bij onze Servicebalie in de Centrale Bibliotheek. Die dag kan elke vrijwilliger namelijk gratis op de foto met een unieke achtergrond, zoals bovenop de Euromast, bij de Erasmusbrug of met sierlijk vuurwerk.

Deze waarderingsactie is bedoeld om alle vrijwilligers op ludieke wijze te bedanken voor hun onbetaalbare inzet. Er is natuurlijk ook een lekkere versnapering en de mogelijkheid u te laten informeren over alle actualiteiten op het gebied van vrijwilligerswerk.

Wilt u op de foto met uw team of club? Dat kan natuurlijk ook! Kom langs, u bent van harte welkom van 12.00 tot 16.00 uur.

Kent u Rotterdamse vrijwilligers of werkt u met ze samen? Stuur deze mail dan s.v.p. aan hen door.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Yasemin Cansoy

Yasemin Cansoy

secretaresse