Dinsdagavond 28 juni 2011 wordt bij handbalvereniging Snelwiek een groot beachevent georganiseerd voor de doelgroep 15-25 jaar. Met een barbecue en verschillende sportactiviteiten wordt de website www.zuidloves2move.nl gelanceerd.

Via deze website worden sportactiviteiten en sportevenementen in Rotterdam Zuid gepromoot en kan iedereen in een oogopslag zien waar en wanneer er een activiteit gepland staat.

Het unieke aan de website is dat deze volledig gekoppeld is aan de social media: hyves, twitter en facebook. Iedereen kan de website up to date houden door het plaatsen van een aankondiging van een activiteit via één van deze media. Vervolgens wordt het bericht getoond op de hoofdpagina van de website. Het doel is uiteindelijk dat iedere Rotterdammer binnen no time weet wat er in zijn of haar omgeving aan sportactiviteiten plaatsvindt.

Het beachveld bij Snelwiek (Sportpark de Vaan, Oldegaarde 21) is vanaf 19.00 uur geopend om een potje te volleyballen, voetballen, handballen of te korfballen. Ook andere sporten zoals skaten, freerunnen, boulderen en steigeren kunnen gedaan worden. De deelnemers krijgen ter promotie van de website een gratis t-shirt.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Marcella Somers

officemanager
Marcella Somers