Lintjesregen in Rotterdam; burgemeester Aboutaleb reikt vandaag maar liefst 39 lintjes uit. Vanwege de coronamaatregelen worden de lintjes dit jaar niet opgespeld maar worden de gelukkigen opgebeld met dit vreugdevolle nieuws! Een bijzondere vermelding is er voor de in Rotterdam actieve Edna van Lieshout-Rutten.

Van Lieshout-Rutten is een boegbeeld in de Nederlandse hockeysport. Ze begon als bondsscheidsrechter binnen de KNHB en groeide uit tot een internationale topscheidsrechter. Daarnaast is ze een groot voorbeeld voor Rotterdamse vrouwen in de sport. Edna, namens Rotterdam Sportsupport, gefeliciteerd met jouw benoeming tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau!

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Lennert van Driel

Lennert van Driel

contentspecialist