Sinds november 2010 is Rotterdam Atletiek in de deelgemeente Charlois actief met een hardloopgroep voor ouders. In eerste instantie was deze loopgroep alleen bedoeld voor ouders van kinderen die in deze wijk via de Schoolsportvereniging op atletiek zitten. De deelnemers hieraan zijn dermate enthousiast over de trainingen dat ze nu ook anderen in de gelegenheid willen stellen mee te doen.

Gediplomeerd trainer René Warnaar houdt rekening met ieders prestatieniveau, zodat zowel degenen die jarenlang niet gesport hebben, als prestatiegerichte atleten aan hun trekken komen.

Vicky Gleason, één van de deelneemsters zegt: “Wat we vooral allemaal fijn vinden, is dat we een groep zijn van jong en oud, ervaren en onervaren met een mix van allerlei culturen. We streven er uiteindelijk naar om vijf km te kunnen hardlopen.”

Wie meedoet betaalt 1,00 euro per keer. Vooraf opgeven is niet nodig, je meldt je op dinsdag vóór 19.00 uur aan in de gymzaal aan de Herkingenstraat op sportschoenen en in sportkleding. Bij goed weer wordt er in het Zuiderpark getraind en bij slecht weer in de gymzaal.

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met Bart van Wensen, tel.010-4800790 of Aad van Dijk, tel.010-4151572 of mail naar aad@ra.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Maaike Tieman

Maaike Tieman

communicatieadviseur / clubkadercoach