In mei start Plaswijck SeniorFit. Een programma waarin u uw conditie, lenigheid, coördinatie, soepelheid en spierkracht kan vergroten. Eén keer in de week op woensdag van 12.00 tot 13.00 uur, acht weken lang een uurtje bewegen op een laagdrempelige en verantwoorde wijze onder leiding van een fysiotherapeut. Kom het uitproberen op 7 mei!

Met of zonder sportervaring: het is belangrijk om te blijven bewegen. LTC Plaswijck heeft in samenwerking met Rotterdam Sportsupport, het centrum voor Reuma en Revalidatie Rotterdam (RRR) en Boddé en Zuiderent Fysiotherapie een programma ontwikkeld voor 60+, voor leden en niet-leden, waarin buiten bewegen centraal staat. Met maximaal tien personen wordt geoefend op het mooie groene park van LTC Plaswijck, Plaswijcklaan 56 in Hillegergsberg. Op woensdag 7 mei van 12.00 tot 13.00 uur kunt u tijdens een try-out gratis en vrijblijvend kennismaken met het programma en de begeleiders. Het officiële programma start op 21 mei. De kosten zijn € 75,- voor 8 bijeenkomsten, inclusief koffie, thee en een broodje na afloop.

Wilt u ook mee doen? Met of zonder uw familie, buren of vriend of vriendin? Kom op 7 mei een kijkje nemen of schrijf u in voor 15 mei. Stuur een mail naar Seniorfit@ltcplaswijck.nl of bel 06-26904123.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Laurens Verbaan

Laurens Verbaan

projectcoördinator Schoolsportvereniging