Verenigingen die sport aanbieden voor mensen met een beperking opgelet! Dit najaar kunt u Rotterdam en omstreken laten zien hoe bijzonder en waardevol uw sportaanbod voor deze mensen is. Dat kan met een tv-reportage op RTV Rijnmond én door mee te strijden voor de Gehandicaptensportprijs tijdens de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond.

Sfeerreportage op RTV Rijnmond

In samenwerking met RTV Rijnmond bieden we vijf Rotterdamse verenigingen of stichtingen een tv-reportage die op de regionale televisiezender wordt uitgezonden. Het doel van de reportages is aangepast sporten en uw vereniging in het bijzonder op een aantrekkelijke manier in de schijnwerpers te plaatsen. Uiteraard kunt u de video na de uitzending als blijvend promotiemiddel gebruiken.

Sport Awards Rotterdam-Rijnmond: Gehandicaptensportprijs

De clubs die worden geselecteerd voor de tv-reportages op RTV Rijnmond dingen automatisch mee naar de Gehandicaptensportprijs van de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond. Tijdens dit evenement, dat dit jaar op 16 december plaatsvindt in het Nieuwe Luxor, worden de sportprijzen voor regio Rotterdam uitgereikt. De Gehandicaptensportprijs is er daar één van.

Eén keer aanmelden, twee keer meedoen

Dit jaar combineren we de aanmelding voor de videoreportages met de aanmelding voor de Rotterdam Sport Awards. Dat betekent dat u uw vereniging met één aanmelding voor zowel de tv-reportage als de Gehandicaptensportprijs opgeeft. Uit alle aanmeldingen worden de vijf clubs geselecteerd die met een sfeerreportage op TV Rijnmond verschijnen. De jury van de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond nomineert uit deze vijf verenigingen de drie kandidaten voor de Gehandicaptensportprijs. Daarna kan het publiek online stemmen op zijn favoriete club.

Nu aanmelden!

U kunt uw vereniging of stichting tot en met 1 oktober aanmelden via deze link. De reportages worden uitgezonden op de maandagen vanaf 7 oktober tot en met 5 november.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Salima Bouhtala

Salima Bouhtala

projectcoördinator Schoolsportvereniging