In november lanceerde Rotterdam Sportsupport het magazine ’De plus van de club’. In deze uitgave brengen de 18 Rotterdamse Sportplusverenigingen met praktijkverhalen hun maatschappelijke activiteiten in beeld.

Een honkbalclub die activiteiten verzorgt in een woonzorgcentrum. Een korfbalclub die werkt maakt van een gezonde sportkantine. Een hockeyvereniging die kinderopvang op het complex mogelijk maakt. Een voetbalvereniging die dagbesteding verzorgt voor mensen met een beperking. De activiteiten van de achttien Sportplusverenigingen zijn even divers als aansprekend. Alle clubs geven in het magazine een kijkje in hun ‘maatschappelijke keuken’.

In beweging
De inzet van deze verenigingen levert een bijdrage aan het welzijn, de integratie en de veiligheid van Rotterdammers. Zij brengen mensen letterlijk en figuurlijk in beweging.

Het magazine heeft niet alleen als doel de waarde en fraaie verhalen van de sportverenigingen in  beeld brengen. Het magazine dient ook als inspiratiebron zijn voor enerzijds bedrijven en maatschappelijke organisaties om de samenwerking met Sportplusverenigingen te zoeken. Anderzijds hoopt Rotterdam Sportsupport dat het magazine andere verenigingen inspireert om successen te boeken op maatschappelijk gebied.

Online lezen of bestellen
Het magazine is in november verspreid naar diverse relaties van Rotterdam Sportsupport. Wil jij je ook laten inspireren door de aansprekende verhalen uit de Rotterdamse amateursport? Je kunt het magazine nog altijd online lezen óf een papieren exemplaar bestellen. Hieronder vind je de digitale uitgave. Voor een papieren versie kun je een e-mail met je adresgegevens sturen naar info@rotterdamsportsupport.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Janny van Bergeijk

verenigingsconsulent Leden
Janny van Bergeijk