Tienduizenden Rotterdamse kinderen uit minder draagkrachtige gezinnen werden in de afgelopen jaren lid van een sportvereniging dankzij het Jeugdsportfonds Rotterdam. Intermediairs zijn in grote mate bepalend voor dit succes. Deze personen, die professioneel zijn verbonden met ouders en/of kind, dienen de aanvraag in. Ben jij intermediair? Of wil je het worden? Weet dan dat je het aanvraagproces vergemakkelijkt met behulp van de Ouderkaart.

Ouders noteren op deze kaart de gegevens die je als intermediair nodig hebt bij de fondsaanvraag voor hun kind. Wil je Ouderkaarten bestellen? Stuur een mail met daarin je adres vermeld. Laat ook weten hoeveel Ouderkaarten je wenst te ontvangen.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Ineke Kalkman

Ineke Kalkman

projectleider Veilige sportverenigingen met sterke jeugdafdelingen