Mogelijk krijgt u vanaf dit jaar te maken met andere medewerkers van Rotterdam Sportsupport dan u gewend bent. De reden: onze organisatie en activiteiten zijn anders ingericht namelijk in vier gebieden. Zo wil Rotterdam Sportsupport nóg meer aansluiten op wensen, behoeften en kansen voor de sportsector in lokale situaties. Verdere verbetering van onze dienstverlening is mogelijk dankzij meer integraal werken en meer kennis van bijvoorbeeld lokale belangen en wijknetwerken.

Rotterdam Sportsupport verricht nog altijd vol passie en professionaliteit de taak waarvoor de organisatie tien jaar geleden is opgericht: sportverenigingen ondersteunen bij de oplossing van problemen. Maar aan die basis is wel een en ander toegevoegd in de afgelopen jaren. Onze diensten reiken inmiddels ook tot de Schoolsportvereniging, Sportplus, Rotterdam Sport op Maat, de combinatiefunctionarissen en buurtsportcoaches.

Samen met verenigingen en maatschappelijke organisaties willen we blijven bijdragen aan het oplossen van vraagstukken in de Rotterdamse samenleving. Daarvoor is het noodzakelijk te opereren op lokaal niveau. Dáár liggen de uitdagingen, dáár kan worden vastgesteld welke ideeën en acties nodig zijn en dáár kunnen de betrokken partijen het best in samenhang te werk gaan.

Wat per 1 januari is veranderd, is dat Rotterdam Sportsupport de stad heeft opgedeeld in vier gebieden en dat medewerkers actief zijn in één zo’n gebied. Natuurlijk kunt u blijven rekenen op de service die u van ons gewend bent. Wilt u weten wie voor uw gebied het aanspreekpunt is? Stuur een e-mail naar info@rotterdamsportsupport.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Maaike Tieman

Maaike Tieman

communicatieadviseur / clubkadercoach