Wil jouw vereniging snel en eenvoudig extra geld verdienen voor de clubkas? Doe dan mee met de stemcampagne van de Rabo ClubSupport, een jaarlijkse actie van de Rabobank om verenigingen financieel te ondersteunen. In sommige gevallen kan het opgehaalde bedrag oplopen tot in de duizenden euro’s. Meld je dus snel aan!

Hoe werkt het?

Voor de stemcampagne van Rabo ClubSupport is op maandag 27 mei de inschrijfperiode voor sportverenigingen gestart. Verenigingen ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging. Let op! Aanmelden kan tot dinsdag 8 juli 2024 en is alleen mogelijk als jouw vereniging klant is bij de Rabobank. Van 2 tot en met 24 september kunnen mensen die een rekening hebben bij de Rabobank hun stem uitbrengen op hun favoriete aangemelde vereniging, die met deze actie een mooi extra centje voor de clubkas kunnen verdienen. Klik hier voor meer informatie over de campagne.

Sportactie

Er loopt op dit moment ook de Rabo Sportactie. Met deze actie wil de Rabobank jonge sporters van 10 tot en met 20 jaar steunen. Leden in deze leeftijdscategorie die een betaal- en spaarrekening hebben of openen bij de bank ontvangen tijdelijk € 125 als eenmalige bijdrage voor het sportlidmaatschap. Interessant voor leden van jouw vereniging. Lees hier meer over de actievoorwaarden.

Contact
Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Neem dan contact op met jouw gebiedsconsulent. We helpen je graag verder!

Roos Vroonland

projectmedewerker Vitale en Toekomstbestendige sportverenigingen
Roos Vroonland

Meer weten?

Wil je de clubfinanciën beter organiseren? Heb je vragen over het opstellen van een begroting? Of wil je weten welke belastingregels van toepassing zijn?

Over deze onderwerpen kun je ons vragen stellen:

  • Alles voor de penningmeesters
  • Subsidies
  • Fondsen
  • Sponsoring
  • Overige inkomstenbronnen

Wij staan voor je klaar!

Jeroen Zwaard

verenigingsconsulent Hillegersberg-Schiebroek en Overschie
Jeroen Zwaard