Wil jouw vereniging snel en eenvoudig extra geld verdienen voor de clubkas? Doe dan mee met de stemcampagne van de Rabo ClubSupport, een jaarlijkse actie van de Rabobank om verenigingen financieel te ondersteunen. In sommige gevallen kan het opgehaalde bedrag oplopen tot in de duizenden euro’s. Meld je dus snel aan!

Hoe werkt het?

Vanaf maandag 16 mei kunnen verenigingen zich inschrijven voor deelname. Veel clubs ontvangen die dag een uitnodigingsmail met een aanmeldcode. Geen aanmeldcode ontvangen? Neem contact op met de Rabobank voor jouw aanmeldcode via communicatie.zh@rabobank.nl. Let op! Aanmelden kan tot dinsdag 14 juni 2022 en is alleen mogelijk als jouw vereniging klant is bij de Rabobank. Klik hier voor meer informatie over de campagne.

Over Rabobank

Rabobank gelooft in de kracht van clubs, stichtingen en verenigingen. Ze maken de leden, buurt en de lokale samenleving sterker. Een plek waar je plezier hebt, met elkaar, en kan doen wat je leuk vindt. Rabobank investeert een deel van de winst terug in de maatschappij. Onder meer door verenigingen financieel te steunen, bijvoorbeeld om speelvelden aan te leggen.

Alternatieve inkomstenbronnen

De ‘ouderwetse’ sponsorcommissie die bij de lokale bedrijven een sponsorcontract afsluit is belangrijk, maar er zijn inmiddels ook vele andere manieren om geld binnen te halen. Van crowdfunding en SponsorKliks tot inzamelacties als Scoor voor je Club. In dit artikel een overzicht met alternatieve inkomsten voor jouw vereniging.

Vragen?

Neem dan contact op met Paul Baans, verenigingsconsulent financiën bij Rotterdam Sportsupport, via p.baans@rotterdamsportsupport.nl of bel naar 010 24 29 315. We helpen je graag verder!

Paul Baans

Paul Baans

Verenigingsconsulent financiën

Meer weten?

Wil je de clubfinanciën beter organiseren? Heb je vragen over het opstellen van een begroting? Of wil je weten welke belastingregels van toepassing zijn?

Over deze onderwerpen kun je ons vragen stellen:

  • Alles voor de penningmeesters
  • Subsidies
  • Fondsen
  • Sponsoring
  • Overige inkomstenbronnen

Wij staan voor je klaar!

Bryan Bastiaanse

Bryan Bastiaanse

coördinator monitoring en verantwoording projecten