We nodigen uw vereniging uit om zich aan te melden voor de feestelijke Sport Awards Rotterdam-Rijnmond in het Nieuwe Luxor Theater op maandagavond 15 december.

De Sport Awards Rotterdam-Rijnmond wordt wederom hét sportfeest van het jaar, waar teruggeblikt wordt op het Rotterdamse sportjaar 2014. We werken er momenteel hard aan om voor u een bruisend programma neer te zetten waar mensen uit de verenigingssport, topsport, politiek en het bedrijfsleven elkaar treffen. Tijdens het programma worden de prijzen uitgereikt voor de Rotterdamse sportman, sportvrouw, sportploeg, sportcoach en sporttalent van 2014. Daarnaast zijn er twee prijzen die in handen van úw vereniging kunnen vallen. Zo wordt de Rotterdamse Sportvrijwilliger 2014 gekozen en wordt de Gehandicaptensportprijs uitgereikt.

Op deze pagina leest u hoe u uw vereniging kunt aanmelden.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Maaike Tieman

Maaike Tieman

communicatieadviseur / clubkadercoach