Rotterdam Sportsupport mag sportclubs in Rotterdam een cadeautje aanbieden. Een heerlijk avondje uit in het theater! Rotterdamse sportverenigingen kunnen dinsdag 25 maart 2014 met de ouders van jeugdleden naar ‘Wel winnen, he! 2’ gaan; een nieuwe voorstelling, over een gezin met kinderen die aan sport doen. Die moet je gezien hebben!

In het kader van een speciale last minute actie kunt u als ouder nu gratis kaartjes bestellen. Het enige dat u hoeft te doen, is uzelf op te geven via http://welwinnenhe.fikket.com/event/rotterdam. Maar wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal vrijkaartjes beschikbaar. (Mensen die reeds een kaartje hebben gekocht, kunnen geen geld terugkrijgen.)

De voorstelling vindt plaats in Schouwburg Rotterdam en duurt van 20.00 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur). In de voorstelling zien we wat Lisa en Bas allemaal op een zaterdag meemaken als hun kinderen alledrie een wedstrijd hebben. Hilarisch en soms ontroerend! Met o.a. Kim Scheerder en Bas Grevelink (bekend van de Comedytrain en de musical Joseph). Bezoekers geven de voorstelling een 8. ‘Heel grappig!’. ‘Zo herkenbaar!’.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Ron Stieding

Ron Stieding

verenigingsconsulent Organisatie en Vrijwilligers