Sinds 1 december doet een mobiele stemzuil 13 locaties aan in Rotterdam, verspreid over 13 dagen. De Rotterdamse Kuip was het podium voor de eerste locatie. De supporters van Feyenoord konden stemmen op de genomineerden van de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond en mochten hun sportieve gelukswens uitspreken naar een team, familielid of vriend voor 2014. De gelukswensen zijn te volgen via social media van Rotterdam Sportstad.

In een jaar waar de 13 anders zou doen vermoeden, staat de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond in het teken van geluk. De opening van de Willem-Alexander Baan door de Koning, het goud van Lisette Teunissen op de WK, de start van Challenge010 en het kampioenschap van Neptunus is immers maar een greep uit de sportieve geluksmomenten van afgelopen jaar.

Met een mobiele stemzuil worden Rotterdammers in de gelegenheid gesteld om hun gelukswens uit te spreken en te stemmen op de genomineerden. RTV Rijnmond is op verschillende locaties aanwezig om van de gelukswens een videobericht te maken. Tevens maakt men kans op kaarten voor het evenement. De stemzuil staat op 13 locaties op 13 verschillende dagen. De laatste locatie van de stemzuil is uiteraard op vrijdag 13 december.

De stemzuil doet o.a. de volgende locaties aan: de Kuip, Koopgoot, Blaak, Rotterdam Centraal, Holland Casino Rotterdam/Plaza, Topsportcentrum Rotterdam, Schaatsbaan Rotterdam.

Sportverkiezing van het jaar

Maandag 16 december is dé dag waarop Rotterdam-Rijnmonds beste sporters worden verkozen tijdens de Sport Awards in het nieuwe Luxor Theater. De Sport Awards Rotterdam-Rijnmond is hét sportfeest van het jaar waarin we de sportieve prestaties van de sporters uit de regio huldigen, terug- en vooruitblikken op Rotterdamse evenementen en waar mensen uit de verenigingssport, topsport, politiek en het bedrijfsleven elkaar treffen. De verkiezing wordt dit jaar georganiseerd door de gemeente Rotterdam, Rotterdam Sportsupport, Rotterdam Topsport en RTV Rijnmond.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Emile van der Weg

Emile van der Weg

verenigingsconsulent Organisatie