Rotterdamse sportverenigingen en scoutinggroepen zijn op maandag 17 oktober van harte welkom bij de inspirerende netwerkbijeenkomst ‘De gelukkige vereniging’. Dit jaar hebben we een kort inhoudelijk programma, omdat het ontmoeten van elkaar centraal staat. De avond heeft dus een andere vorm dan het Sportcongres dat wij in het verleden organiseerden. Wel kun je je ook nu weer laten inspireren door interessante sprekers, waardevolle ideeën opdoen en het gesprek voeren met (collega-)bestuurders, onze experts of mensen uit het netwerk. Hét moment om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen. Kortom: een avond die je niet mag missen!

De nieuwe wethouder Sport, Faouzi Achbar, komt ook en zal zichzelf voorstellen. Ook is er een inspiratiesessie van Job van Eunen over zijn filosofie en het gelijknamige boek ‘De gelukkige vereniging’. Zijn verhaal, met ruimte voor vragen, laat je op een andere manier kijken naar jezelf, jouw vereniging en de organisatie.

Vervolgens heb je tijdens het netwerken de kans om verder te praten met Job en experts van Rotterdam Sportsupport. Daarnaast kun je deze avond ervaren hoe het is om aan esports en gaming te doen. Denk aan sporten met virtual reality-brillen of een potje voetbal met ‘smartgoals’. Mocht je vragen hebben over andere thema’s, ook dan helpen onze experts je graag. En dat alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Programma

• 19:30-20:00: Inloop
• 20:00-20:10: Opening Gert Jan Lammens, directeur Rotterdam Sportsupport
• 20:10-20:20: Introductie wethouder Faouzi Achbar
• 20:20-20:50: Job van Eunen over ‘De gelukkige vereniging’
• 20:50-22:30: Netwerken en mogelijkheid tot esports en gaming

Voor wie?

Deze netwerkbijeenkomst is gratis voor bestuurders van Rotterdamse sportverenigingen en scoutinggroepen, en de genodigde relaties van Rotterdam Sportsupport.

Locatie

Hockeyclub Rotterdam, Hazelaarweg 2 Rotterdam
De locatie is makkelijk te bereiken met de fiets en de auto. Daarnaast te bereiken met OV (tramlijn 25 vanaf Centraal Station, halte Larikslaan en 12 minuten lopen of bus 174 van Station Noord richting Berkel, halte Hazelaarweg en 10 minuten lopen). In het clubhuis is een lift aanwezig.

Aanmelden

Per vereniging is er deze avond plek voor 2 bestuursleden. Meld je uiterlijk vrijdag 7 oktober aan via deze link. Wees er snel bij, want vol is vol. In het kader van ons 20-jarig bestaan krijgen de eerste 20 clubs die zich aanmelden en aanwezig zijn op deze bijeenkomst van ons een exemplaar van het boek ‘De gelukkige vereniging’.

Mocht je vooraf al vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze evenementencoördinator Irene Pekaar via i.pekaar@rotterdamsportsupport.nl of bel naar 010-2429315. We helpen je graag verder!

Irene Pekaar

Evenementencoördinator
Irene Pekaar

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Yasemin Cansoy

secretaresse
Yasemin Cansoy