RHV Leonidas organiseert in samenwerking Rotterdam Sportsupport een nieuw soort training. De zogenaamde combinatietrainingen laten kinderen kennis maken met twee verschillende sporten. Sinds 29 oktober 2014 kunnen kinderen 4 weken lang op woensdagmiddag meedoen met deze combinatietrainingen op Hockeyclub Leonidas. Tijdens deze trainingen kunnen kinderen kennismaken met zowel hockey als voetbal. De kinderen leren op een speelse wijze de basisvaardigheden van deze sporten. Centraal in deze trainingen staan plezier en veiligheid.

Kinderen van 4 en 5 jaar kunnen zich aanmelden voor deze gratis trainingen. De trainingen zullen plaatsvinden op 29 oktober en 5, 12 en 19 november van 14.00-15.00. Hockeyclub Leonidas ligt aan Toepad 95 in Rotterdam. Voor vragen of aanmelden mail je naar y.kuipers@rotterdamsportsupport.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Saskia Grootens

Saskia Grootens

verenigingsconsulent Overschie en Hillegersberg-Schiebroek.