Vrijwel alle belangrijke fiscale onderwerpen voor sportverenigingen zijn sinds kort hier gebundeld. Zeker penningmeesters kunnen hun voordeel doen.

Zijn er binnen jouw vereniging vragen over omzetbelasting en loonheffingen? Is het bijvoorbeeld niet helemaal duidelijk hoe het zit met de aftrek van voorbelasting, de kantineregeling, sponsoring, vergoedingen aan werknemers en de vrijwilligersregeling? Ga dan naar de zogeheten landingspagina van de Belastingdienst.

Je vindt er ook informatie over vormen van dienstverband van vrijwilligers, sponsoring en btw. Wie meer informatie zoekt, wordt via de portal verwezen naar meer specifieke pagina’s van de Belastingdienst over een bepaald onderwerp.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Liesbeth van der Meer

strategisch adviseur / leidinggevende
Liesbeth van der Meer