In tegenstelling tot andere jaren vindt dit jaar de Rotterdam Sportstad Awards niet in december plaats, maar op maandag 16 januari 2012. Rotterdamse sportverenigingen ontvingen eerder een e-mail van Rotterdam Sportsupport om hun kampioenen, vrijwilligers en gehandicaptenafdeling aan te melden voor het sportevenement. De in deze e-mail gecommuniceerde data zijn door de verplaatsing nu gewijzigd.

De reden van de verplaatsing naar januari is het NOC-NSF gala dat op 12 december, de oorspronkelijke datum van de Rotterdam Sportstad Awards, plaats vind.

Ook in de vijfde editie van de Rotterdam Sportstad Awards blikken we terug op het sportjaar en worden de awards uitgereikt aan Rotterdams Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sportcoach en Sporttalent van 2011. Bovendien gaat er een award naar de Gehandicaptensportprijs, de Rotterdamse Sportvrijwilliger van het jaar en worden de sportkampioenen uit de breedtesport gehuldigd.

Verenigingen hebben nu langer de tijd om hun kampioenen, vrijwilligers en/of gehandicaptenafdeling via de website van Rotterdam Sportsupport op te geven. De deadline voor het aanmelden van alle categorieën is nu 6 december. Het aanmeldingsformulier en de criteria voor aanmelden vindt u op https://www.rotterdamsportsupport.nl/rsa/aanmelden. Na de aanmelding ontvangt u ruim op tijd verdere informatie over deze avond. Heeft u nog vragen over het programma of mocht u problemen hebben met het invullen van het formulier, dan kunt u een e-mail sturen naar info@rotterdamsportsupport.nl of bellen naar 010–2429315.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Floor Vierboom

Floor Vierboom

teamcoördinator Communicatie