Het Jeugdsportfonds heeft zijn website in een nieuw jasje gestoken. Het fonds zet zich in voor kinderen die leven in gezinnen waar de financiële middelen ontbreken om lid te worden van een sportvereniging. Dankzij dit fonds kunnen alle kinderen meedoen. 

‘We zijn heel erg trots op de nieuwe site, die het kloppend hart gaat worden van het fonds’, aldus Kees Jansma, voorzitter van Jeugdsportfonds Nederland. ‘Met deze nieuwe site kunnen we beter en sneller informatie geven aan ouders, kinderen en alle partijen uit de sport, overheid en het bedrijfsleven waar we mee samenwerken. En niet te vergeten: partijen enthousiasmeren om samen met ons meer kinderen aan het sporten te krijgen.’

Voor meer informatie over het Jeugdsportfonds Rotterdam: rotterdam.jeugdsportfonds.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Ron Stieding

Ron Stieding

verenigingsconsulent Organisatie en Vrijwilligers