Het programma Proeftuinen Nieuwe Sportmogelijkheden van NOC*NSF loopt in het najaar van 2011 af. NOC*NSF wil graag de kennis over en leerervaringen uit deze succesvolle concepten delen en organiseert daarom vijf gratis regionale bijeenkomsten in september en oktober van 2011.

Met het door het ministerie van VWS gefinancierde programma Proeftuinen Nieuwe Sportmogelijkheden heeft NOC*NSF, samen met de betrokken partijen zoals sportverenigingen, gezorgd voor 22 proeftuinen in Nederland met een klantgericht, nieuw en verfrissend sportaanbod. Het doel is om meer mensen in Nederland blijvend in beweging te krijgen.

Het aanbieden van nieuwe sportmogelijkheden biedt nieuwe kansen voor sportverenigingen. Een vernieuwend sportaanbod spreekt nieuwe doelgroepen aan en activeert deze en dit kan de sportvereniging nieuwe leden opleveren. Tevens speelt de vereniging met een vernieuwend sportaanbod in op veranderende wensen en behoeften van leden.

Doelgroep
De regionale bijeenkomsten Sportparticipatie zijn bedoeld voor bestuurders en managers van sportverenigingen, verenigingsondersteuners van bonden en verenigingen, sportconsulenten, beleidsmedewerkers van de afdelingen sport en welzijn van gemeenten en provincies, medewerkers van sportraden, welzijnsinstellingen en sportservices, docenten van onderwijsinstellingen, directeuren en managers van woningcorporaties en overige betrokkenen en belangstellenden.

Prijs
Deelname aan de regionale bijeenkomsten Sportparticipatie is gratis. Per bijeenkomst kunnen zich maximaal 50 belangstellenden inschrijven.

Data en locatie
Donderdag 15 september 2011
Amsterdam
VIP Ruimte Sporthallen Zuid

Donderdag 22 september 2011
Rotterdam
Nog niet bekend

Donderdag 29 september 2011
Eindhoven
Sportcentrum Universiteit van Eindhoven

Donderdag 6 oktober 2011
Heerenveen
CIOS Heerenveen

Donderdag 13 oktober 2011
Deventer
Sport en Recreatiecentrum De Scheg

Meer informatie
Voor meer informatie over het programma en inschrijven kunt u terecht op de website www.sportsmedia.nl of neem contact op met het congressecretariaat (Rian van Dijk) van Arko Sports Media via 030 707 30 70 of conferences@sportsmedia.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Antoine Schijf

verenigingsconsulent Toekomstbestendige sportverenigingen / leidinggevende
Antoine Schijf