Rotterdamse sportverenigingen hebben nog enkele dagen om de Bijdrage Jeugdsport aan te vragen. Aanstaande maandag (13 juni) is de laatste dag waarop we aanvragen in behandeling nemen.

Met de Bijdrage Jeugdsport ontvangen sportverenigingen tien euro per actief spelend jeugdlid dat is aangesloten bij een door NOC*NSF erkende sportbond. Clubs vragen de Bijdrage Jeugdsport aan door het  Vitaliteitsonderzoek van Rotterdam Sportsupport in te vullen. Iedere Rotterdamse vereniging heeft hiervoor via e-mail bericht gekregen.

Ook voor clubs zonder jeugdafdeling ligt er iets moois in het verschiet. Onder de deelnemende verenigingen zonder jeugdafdeling wordt één club uitgeloot die 1.000 euro ontvang. . Verder krijgen vijf verenigingen twee vrijkaarten voor een thuiswedstrijd van Feyenoord.

Een extra motivatie om mee te doen aan het onderzoek: alleen deelnemers kunnen aankloppen voor diensten van Rotterdam Sportsupport.

Met de resultaten uit het Vitaliteitsonderzoek kan Rotterdam Sportsupport de stand van zaken bij de sportverenigingen in kaart brengen. Met deze informatie kunnen wij onze ondersteuning zo inrichten, zodat we de sportverenigingen optimaal kunnen ondersteunen.

Voor meer informatie over het Vitaliteitsonderzoek kunt u contact opnemen met Kim Santbulte via k.santbulte@rotterdamsportsupport.nl en 010-2429315.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Emile van der Weg

Emile van der Weg

verenigingsconsulent Organisatie