Bij Running Blind Rotterdam kun je tijdens de vrijdagochtendtraining naast hardlopen ook meedoen met Nordic Walking. Meestal gaan de Nordic Walkers (slechtzienden en buddies) zelfstandig aan de wandel, maar elke eerste vrijdag van de maand wordt de Nordic Walking-groep geleid door een gediplomeerd trainer.

Iedereen die interesse heeft, is de eerste vrijdag van de maand om 9:30 welkom bij PAC aan het Langepad in Rotterdam. Als je zin hebt om het eens uit te proberen, of je techniek wilt oppoetsen, stuur dan een mailtje aan Nordicwalking@runningblind.nl of kom langs.

Let op: vrijdag 9 mei is er een extra Nordic Walking-training met trainer. Wees welkom, met of zonder stokken en met of zonder visuele beperking. Iedereen is welkom om te komen kennismaken met het Nordic Walken bij Running Blind!

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Jans van Meerten

Jans van Meerten

financieel medewerker