Sporten en bewegen is heerlijk, maar van de deelnemer of zijn naasten vergt het allereerst voorbereiding en organisatie om daadwerkelijk aan de slag te kunnen gaan. Wat zijn bijvoorbeeld de kosten van een lidmaatschap en sportattributen? Zijn er financieringsmogelijkheden? En hoe zit het met het vervoer? Tijdens de Rotterdam Sport op Maat dag kun je je over dit soort zaken laten informeren en adviseren.

Bezoekers van de Rotterdam Sport op Maat dag kunnen niet alleen hun hart ophalen tijdens sport- en beweegactiviteiten. Zij – of familieleden, vrienden of begeleiders – hebben ook de kans zich te laten bijpraten over praktische zaken rondom sport. Bovendien vind je in een aantal stands vertegenwoordigers van sportverenigingen die géén activiteiten kunnen aanbieden op Sportplaza Zuiderpark, zoals Stichting Plons, gespecialiseerd in watersport voor mensen met een beperking. De informatiemarkt biedt het volgende:

  • Belangenbehartiging en financiële hulp (volwassenen)

    Aanbieder: Vereniging van Gehandicaptenorganisaties Rotterdam

    Website: www.vgr-rotterdam.nl

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Liana Landman

Liana Landman

projectleider Vitale sportverenigingen / verenigingsconsulent Accommodatie en Organisatie