Zaterdag 19 maart is het de beurt aan de Ommoordse Mixed Hockey Club (OMHC) om zich van hun beste kant te laten zien. Radio Rijnmond staat dan bij hen op de stoep om een reportage over deze vereniging te maken. Deze bruisende club, die sinds september de nieuwe locatie aan de Marcel Duchampplein in Nesselande betrekt, heeft er zin in. Albert Kokkeler van OMHC blikt vast vooruit. “Gezelligheid én prestatie en ontspanning, inspanning én spanning zijn combinaties die onze gezonde vereniging typeren”, zegt Kokkelaar. “We zijn niet meer weg te denken uit Nesselande. In het aankomende jaar zal ons laatste veld worden opgeleverd zodat we over drie complete hockeyvelden beschikken. We hopen dan onze wachtlijst te kunnen wegwerken.”

Voor de geldprijs van 2.500 euro weet Kokkelaar ‘ontzettend veel bestemmingen’. “We denken aan clinics voor jeugd uit Nesselande met een handicap, het oprichten van een G-team en iets juist voor de ouderen, zoals trimhockey voor Senioren. Hopelijk mogen we straks een definitieve keuze maken.”

Gedurende de tien weken waarin de verenigingen zich presenteren, kan het publiek stemmen op zijn favoriete club. Naast het publiek maakt ook een deskundige jury met onder meer oud-topjudoka Deborah Gravenstijn weer haar keuze, waardoor niet automatisch geldt dat de clubs met de grootste achterban de meeste kans op de titel maken. Stemmen en meer informatie over Ons Kluppie: www.rotterdamsportsupport.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Marita Verkaik

Marita Verkaik

manager / plaatsvervangend directeur