Het Ouderenfonds organiseerde tot 1 januari 2019 de Walking Footballcompetitie in Rotterdam. Deze opdracht door Gemeente Rotterdam is afgelopen en daarmee ook de ondersteuning die de betrokken verenigingen via het Ouderenfonds ontvingen. Verenigingen die hier vragen over hebben kunnen contact zoeken met hun vaste contactpersoon bij Rotterdam Sportsupport of mailen naar Kim Santbulte via k.santbulte@rotterdamsportsupport.nl.

Rotterdam Sportsupport organiseert op 27 februari om 19.30 uur een netwerkbijeenkomst ‘Walking Football’. Tijdens deze bijeenkomst kun je netwerken met andere voetbalverenigingen die Walking Football aanbieden of dit willen gaan doen, jouw ervaringen delen met anderen en blikken we met elkaar vooruit op 2019! Klik hier om je aan te melden. Als je specifieke vragen hebt kun je deze vast naar ons mailen, we zullen het programma hier zoveel mogelijk op aanpassen. We hopen je op 27 februari te mogen ontvangen! De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Rotterdam Sportsupport aan de Olympiaweg 10.

Let op: We komen binnenkort met een nieuwe datum voor deze bijeenkomst. Op 27 februari speelt Feyenoord namelijk tegen Ajax in de Kuip voor de KNVB Beker. Je kunt je alvast aanmelden, je wordt dan zo snel mogelijk geïnformeerd over de nieuwe datum.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Fragette Jagt

Fragette Jagt

verenigingsconsulent Hoek van Holland, Hoogvliet, Pernis en Rozenburg