Van boksen tot boomklimmen en van tennis tot yoga. Kinderen (2-12 jaar) in Rotterdam-Centrum en Delfshaven kunnen van 12 tot en met 21  september gratis kennismaken met allerlei sporten tijdens de Sport Experience. Tien dagen lang worden er tweehonderd activiteiten georganiseerd.

Op de basisscholen in Delfshaven en Centrum wordt aan alle kinderen een keycord met pas, inclusief persoonlijke QR-code, uitgedeeld. Hiermee kunnen ze bij de sportactiviteit ‘inchecken’ om vervolgens meteen te starten met een training of clinic. Om hen een totale beleving van de diversiteit van sport mee te geven, kunnen kinderen zo vaak meedoen als ze willen.

Prijzen
Om kinderen extra te motiveren zijn er prijzen te winnen, zoals een gratis lidmaatschap. Zo maken ze bijvoorbeeld kans op een half jaar lidmaatschap bij Dansh Urban Gym of drie maanden gratis dansen bij Got2Groove.

Rotterdam Sportsupport, Sportbedrijf Rotterdam en gemeente Rotterdam organiseren deze Sport Experience. De verschillende sportactiviteiten worden aangeboden door lokale sport- en beweegaanbieders uit de buurt. Dit is een mooie manier om gratis van alles uit te proberen. Als kinderen een sport ontdekken die ze leuk vinden, kunnen ze meteen lid worden.

Kijk voor meer informatie op www.sportexperience2018.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Monique de Groot

Monique de Groot

projectcoördinator Sportplus