Sport is van onschatbare waarde voor Rotterdam. Verenigingen bieden niet alleen reguliere sport, maar zetten ook kennis, kunde en accommodatie in voor bijvoorbeeld senioren, cliënten van zorg- en welzijnsorganisaties en mensen met een bijstandsuitkering. Rotterdam Sportsupport bundelt de hoogtepunten uit 2014 én de toekomstplannen in de eind maart verschijnende ‘Rotterdam Sportsupport 2014/2015 – Prestaties & ambities’. Zeker zijn van een exemplaar? Meld je hier aan.

Deze uitgave brengt de verhalen achter de projecten in beeld. Vaak zijn de teksten opgetekend uit de mond van sporters, bestuurders en partners van Rotterdam Sportsupport. Aansprekende fotografie versterkt de indruk van de lezer.

Verder lees je welke resultaten Rotterdam Sportsupport, sportverenigingen en partners hebben geboekt. Tot slot maakt een vooruitblik op 2015 duidelijk op welke wijze de partners verder bouwen aan een stad waarin iedereen sportief en maatschappelijk kan meedoen.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Kitty Kalkman

Kitty Kalkman

projectleider Toekomstbestendige sportverenigingen / leidinggevende