Iedere sportvereniging is gebaat bij het binnenhalen en binden van sponsoren. Bredere financiering draagt bij aan de toekomstbestendigheid van verenigingen. Gemeente Rotterdam, Rotterdam Topsport en Rotterdam Sportsupport geven Rotterdamse clubs daarom de kans een partnerbijeenkomst voor (potentiële) sponsoren te organiseren bij Rotterdamse topsportevenementen. Clubs kunnen zo hun sponsoren bedanken en hun netwerk actief onderhouden. 

Voor deze evenementen zijn kaarten op aanvraag beschikbaar:

  • EK Rolstoelbasketbal in het Topsportcentrum Rotterdam | 30 juni t/m 7 juli
  • World Rowing Cup op de Willem Alexander Baan | 13 en 14 juli
  • Olympisch Kwalificatie Toernooi Volleybal (heren) in Ahoy Rotterdam | 9 t/m 11 augustus

Wil jouw club graag iets extra’s doen voor (potentiële) sponsoren tijdens één van bovenstaande evenementen? Neem contact op met je gebiedscoördinator voor tijden en beschikbaarheid of stuur een e-mail naar info@rotterdamsportsupport.nl. Let wel: OP=OP.

Het benutten van de hospitalitymogelijkheden bij topsportevenementen voor sponsorwerving bij amateurverenigingen komt voort uit het Actieprogramma Verenigingen, dat komende dinsdag 25 juni wordt gepresenteerd in het Spartastadion (19.00 – 22.00 uur). Benieuwd welke acties nog meer in het actieprogramma staan? Meld je dan aan voor de presentatie door een e-mail te sturen naar m.pors@rotterdam.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Rosanne Verhoeven

verenigingsconsulent Charlois en IJsselmonde
Rosanne Verhoeven