Na de categorieën Rotterdams Sportman, Sportploeg, Sportcoach en Sportvrijwilliger, zijn nu ook de genomineerden in de laatste drie categorieën bekend. Wie wordt Rotterdams Sportvrouw en Rotterdams Sporttalent? En welke vereniging wint de award voor de Gehandicaptensportprijs? Alle genomineerden hebben een podium op www.rotterdamsportstadawards.nl. Hier zijn hun prestaties te lezen en kan er gestemd worden.

Genomineerden Rotterdams Sportvrouw 2011:

– Edith Bosch – judo

– Claire Verhage – hockey

– Suzanne Struik – korfbal

Genomineerden Rotterdams Sporttalent 2011:

– Maud Megans – waterpolo

– Jules Peters – honkbal

– Laura Vogelzang – karate

Genomineerden Gehandicaptensportprijs 2011:

– RWC Ahoy – wielrennen/handbiken

– Tennisvereniging Alexanderstad – tennis

– Z&PC Rotterdam – zwemmen/waterpolo

Maandag 16 januari vindt de uitreiking van de prijzen plaats tijdens de Rotterdam Sportstad Awards in het nieuwe Luxor Theater. Tot deze dag kan er via www.rotterdamsportstadawards.nl en www.facebook.com/rotterdamsportstad gestemd worden op de genomineerden. Het publiek bepaalt voor de helft wie de award wint. Ook een deskundige jury samengesteld uit (oud)sporters, top- en breedtesportorganisaties, media en bedrijfsleven heeft hierin een stem. Gedurende de stemperiode worden er kaarten verloot voor het besloten evenement.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Frank Vermeulen

Frank Vermeulen

verenigingsconsulent Veilig sportklimaat