Roderick Post stopte onlangs, na de maximale termijn van 9 jaar, als voorzitter van de Raad van Toezicht bij Rotterdam Sportsupport. In deze rol heeft Roderick met veel plezier en energie bijgedragen aan het vitaler, veiliger en toekomstbestendiger maken van de ruim 350 Rotterdamse sportverenigingen. In deze podcast blikt communicatieadviseur Floor Vierboom samen met Roderick Post terug op zijn periode in de Raad van Toezicht.

“Ik zou dat in één woord willen noemen: passie. De passie voor wat jullie doen. Het helpen van verenigingen, het ondersteunen ervan, meedenken, problemen voor verenigingen oplossen. En ook daarvoor af en toe een potje te breken op het stadhuis.”

Roderick Post over wat Rotterdam Sportsupport kenmerkt als organisatie
(ook beschikbaar via iTunes, Spotify en Stitcher)

Eric Gudde

Vorig jaar maakten we ook een podcast met Eric Gudde, die als geen ander weet hij wat sport en bewegen met de mens doen. De oud-directeur van Feyenoord en de KNVB was van 2012 tot 2021 lid van de Raad van Toezicht van Rotterdam Sportsupport. In zijn rol als toezichthouder controleerde hij negen jaar lang de financiën en voorzag hij de directie gevraagd en ongevraagd van advies. In deze podcast een terugblik op zijn tijd als RvT-lid, zijn passie voor sportverenigingen en het belang van sport en bewegen in coronatijd. “Een pluim voor de inzet van al die vrijwilligers in de sport. Ondanks de telkens veranderende maatregelen staan ze er steeds iedere keer weer.”

(ook beschikbaar via iTunes, Spotify en Stitcher)

Meer weten?

  • Vitale, veilige en toekomstbestendige sportverenigingen
  • Rotterdammers blijvend in beweging
  • Impact op mensen én de stad
  • Adviseren en pionieren vanuit het belang en de kracht van sport en verenigen

Zó brengen we Rotterdammers met sport en verenigen blijvend in beweging en maken we impact op mensen én de stad. Lees hier meer over wat wij doen.

Wij staan voor je klaar!

Marco van de Geer

pedagogisch adviseur
Marco van de Geer