Rotterdam Sportsupport organiseert samen met Rotterdamse Sporticonen en Neptunus Baseball en Softball de allereerste Robert eenhoorn Classic. Dit is één van de zestien evenementen van Rotterdamse Sporticonen in 2018. De hele dag staat in het teken van honkbal, inclusief een meet & greet met de spelers van Curaçao Neptunus. Ben jij er ook bij?

Robert Eenhoorn is een van de beste Nederlandse honkballers van de laatste decennia. Hij heeft onder andere gespeeld bij de New York Yankees, de Mets en Anaheim Angels, maar het is allemaal begonnen bij Neptunus in Rotterdam. Om Eenhoorn te eren is er speciaal voor hem een toernooi georganiseerd.

Het toernooi wordt georganiseerd op 1 juli 2018 in het Neptunus Familiestadion voor kinderen tot en met 9 jaar. De teams worden ingedeeld in vier verschillende categorieën: Majors, Rookies, schoolteams en G-honkballers. In samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation, Fonds Gehandicaptensport en Mytylschool De Brug wordt het G-honkbal gerealiseerd. Na het toernooi is er ook nog de mogelijkheid om gratis de wedstrijd Neptunus – DSS in de Hoofdklasse te bezoeken. Deze begint om 15:00 uur.

Jouw team (4-6 personen) aanmelden voor de Robert Eenhoorn classic kan gratis via de website van het toernooi: www.roberteenhoornclassic.nl

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Marco van de Geer

Marco van de Geer

pedagogisch adviseur