Wil je weten wat Rotterdam te bieden heeft op sportgebied? Kom dan zondag 10 juni naar het Schouwburgplein tijdens 010Moves! Tussen 13:00 uur en 17:00 uur kun je meedoen aan allerlei sportclinics en workshops en genieten van demonstraties.

Tijdens 010Moves! worden bezoekers van het centrum uitgedaagd om deel te nemen aan één van de vele sporten. Van volleybal tot freerunnen, van tennis tot skaten en nog veel meer. Het Schouwburgplein is voor één dag hét sportplein van Nederland. Naast de presentatie van de vele topsportevenementen, verenigingen en talentcentra die de stad kent, willen we vooral de Rotterdammer de kans bieden hun sport te ontdekken door mee te doen aan verschillende sportclinics. Bovendien worden er spectaculaire demonstraties gegeven en kun je kaartjes winnen voor topsportevenementen.

Wil je weten wat er zondag allemaal te doen is? Het programma van 010MOVES is nu bekend en vind je hier.

 

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Kim Santbulte

Kim Santbulte

projectleider Rotterdam Sport op Maat