Hardlopen op een deel van het parcours waar een dag later het startschot klinkt van de ABN AMRO Marathon Rotterdam. Ondertussen ook bijdragen aan het goede doel dat KidsRights heet. Doe op zaterdag 14 april met jeugdleden van uw sportvereniging mee aan de ABN AMRO Kids Runs!

Wordt het aantal deelnemers van vorig jaar verbroken? Destijds voltooiden ruim 1500 kinderen de Kids Run 1 km of de Kids Run 2,5 km. De eerste editie smaakt naar meer, dus zijn ook in 2012 jongens en meisjes van harte welkom op de dag voor de ABN AMRO Marathon Rotterdam.

Wie één kilometer loopt, start op de Coolsingel, keert terug bij Churchillplein en eindigt weer voor het Stadhuis. Wie 2,5 kilometer loopt, start en finisht ook op de Coolsingel, maar maakt de lus pas bij de Boompjes, vlak voor de voet van de Erasmusbrug. Trainers van de vereniging en leraren van school mogen de deelnemers begeleiden tijdens hun race. ABN AMRO Kids Runs begint op zaterdag 14 april om 15.00 uur. Inschrijven is tot dinsdag 13 maart mogelijk via www.kidsruns.nl.

Kinderen met een beperking kunnen ook hun opwachting maken. Geïnteresseerd? Zoek contact via info@rotterdamsportopmaat.nl of 010-2429315.

De jongens en meisjes beleven niet alleen een gezellige en sportieve middag op een beroemd parcours. Ze verrichten ook een goede daad. KidsRights helpt onder meer Afrikaanse kinderen hun talenten te ontwikkelen en dromen waar te maken. Kijk op www.kidsrights.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Jans van Meerten

Jans van Meerten

financieel medewerker