Op zondag 3 november rond 11.30 uur luidt het startschot van de 5 km Run van Operatie NL Fit. De gemeente Rotterdam organiseert deze unieke loop in samenwerking met het AVRO televisieprogramma Operatie NL Fit. Ren mee met presentator Art Rooijakkers en de vijf aanvoerders! Aanmelden voor de Run kan via operatienlfit.avro.nl. Ook is inschrijven nog mogelijk op 3 november om 9:00 op het evenemententerrein.

Zondag 3 november om 11.00 start de dag met een warming-up, onder leiding van o.a. Rotterdam Sportstad Ambassadeur Francisco Elson. Om 11.30 uur geeft wethouder Antoinette Laan het startschot voor iedereen, vanaf 12 jaar, die wilt deelnemen aan de Run. Ook Art Rooijakkers, de vijf aanvoerders en de coaches rennen mee. De 5 km Run is de afsluiting van tien weken gezonder eten, fitter leven en hard trainen. Deelname aan de Run is gratis.

Operatie NL Fit

Vijf gemotiveerde mannen en vrouwen zijn in september de uitdaging aangegaan om gezonder te eten en meer te bewegen, waaronder de Rotterdamse Linda. Als één van de aanvoerders van Operatie NL Fit is zij een inspirerend voorbeeld voor de rest van Nederland. Bijgestaan door drie deskundigen op het gebied van sport, psyche en voeding gaat zij elke week tot het uiterste voor een gezonde levensstijl. Haar hoogtepunten, strubbelingen en persoonlijke overwinningen worden dagelijks gedeeld op tv, radio, de website en social media.

De Run maakt onderdeel uit van de finale van het AVRO programma Operatie NL Fit en wordt op vrijdag 8 november uitgezonden op Nederland 1. De Run wordt, in opdracht van de gemeente Rotterdam, georganiseerd door het sportmarketingbureau Shivers.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Fleur Lindenburg

Fleur Lindenburg

receptie-, secretariaats- en communicatiemedewerker