Het zijn uitzonderlijke tijden. We zien, horen en voelen hoe de coronamaatregelen ook sportverenigingen raken. Ook in deze uitzonderlijke tijd staan wij uiteraard voor jouw club klaar!

Daarom tuigen we, júist nu, het Rotterdamse Sportcongres 2020 op. Het Sportcongres is het evenement voor bestuurders, kaderleden en trainers van Rotterdamse sportverenigingen om kennis en inspiratie op te doen over thema’s die clubs in staat stellen om nu, én in de toekomst, het verschil te maken. We hopen jullie allen op woensdagavond 23 september in goede gezondheid te mogen ontvangen op Hogeschool Rotterdam (Kralingse Zoom 92). Als een dergelijke bijeenkomst in september – door coronamaatregelen – nog niet verantwoord is, dan zullen wij uiteraard zoeken naar andere manieren om jullie te voorzien van de nodige kennis en inspiratie. Rotterdam Sportsupport organiseert het congres in samenwerking met de Hogeschool Rotterdam (Sportmarketing en -Management). Meer informatie over de exacte invulling van het programma, volgt later. Houd voor de meest actuele informatie onze website en social media-kanalen in de gaten. 

Wil je alvast in de stemming komen? Lees dan hier het online magazine van de laatste editie!

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Marion den Elsen

Marion den Elsen

secretaresse