G-leden van korfbalverenigingen zijn op zaterdag 28 december van harte welkom bij een clinic tijdens het evenement KorfbalChallenge in Topsportcentrum Rotterdam. Twee internationals gaan tussen 16.00 en 18.00 uur met de spelers aan de slag. De clinic is een samenwerking van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en Rotterdam Sport op Maat.

Vier dagen korfbalpromotie. De KorfbalChallenge Rotterdam in Topsportcentrum Rotterdam staat er garant voor op vrijdag 27, zaterdag 28 en maandag 30 december. Overdag treden jeugdselectieteams aan en in de avonduren spelen teams uit de vaderlandse top-vier tegen elkaar. Op zaterdag is er een clinic voor G-leden van Rotterdamse korfbalverenigingen. Na hun eigen activiteiten kunnen zij op de tribune genieten van een topduel.

Inschrijven voor de clinic is mogelijk via Mark Tissink, combinatiefunctionaris korfbal bij Rotterdam Sportsupport: m.tissink@rotterdamsportsupport.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Sonny Noordermeer

Sonny Noordermeer

projectleider Schoolsportvereniging