Het Sport Film Festival Rotterdam (SFFR) en Rotterdam Sportsupport dagen, in samenwerking met de Rotterdamse Sportplusverenigingen, jongeren uit om 1-minuut sportfilms te maken over hun vereniging. De beste 1-minuut film wordt bekroond met de SFFR 60 Seconds Award.

De jonge deelnemers kunnen filmen met hun eigen mobiele telefoon of andere camera’s en de video’s bewerken in gratis software programma’s als iMovie of Shortcut. Mogelijke thema’s van de films zijn: de trainer/coach, een markante bestuurder, de terreinbaas, een team met een missie of een activiteit van de club in de wijk. De jongeren worden vervolgens met hun ouders, trainers en bestuurders uitgenodigd om de films op het grote doek te bekijken tijdens een speciale vertoning op het Sport Film Festival Rotterdam (15-18 april).

Wil jouw vereniging ook meedoen aan de SFFR 60 Seconds Award? Neem dan contact op met Monique de Groot via m.degroot@rotterdamsportsupport.nl of bel naar 010- 2429315.

Monique de Groot

Monique de Groot

Projectcoördinator Sportplus

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Jolanda de Vries

Jolanda de Vries

Communicatieadviseur