Op donderdag 8, 15, 22 en 29 mei worden de deelnemers flink onder handen genomen. Met de complete en uitdagende workout worden wekelijks alle spieren getraind. Voetbalvereniging Spartaan’20 speelt met deze activiteit in op een behoefte bij leden en niet-leden.

De club hoopt samen met ParkFit veel volwassenen te mogen verwelkomen bij deze nieuwe activiteit. Verzamelen gebeurt om 20.00 uur in de kantine van Spartaan’20 aan de Oldegaarde 251. De bootcamptraining kost 2,50 euro per keer en duurt tot 21.30 uur. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via info@parkfit.nu.

Bootcamp is een nieuwe trend waarbij deelnemers onder begeleiding van een trainer buiten oefeningen doen. Sporters ontwikkelen conditie en krachtuithoudingsvermogen op een laagdrempelige manier. De bootcamptraining van Spartaan’20 en ParkFit bestaat uit hardloopoefeningen, intervaltrainingen, circuittrainingen en diverse andere trainingsvormen.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Lennert van Driel

Lennert van Driel

contentspecialist