Op maandag 16 december wordt er weer volop gejuicht in het Nieuwe Luxor Theater.

Dan worden de beste Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sportcoach en Sporttalent 2013 van Rotterdam-Rijnmond verkozen tijdens de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond. Ook wordt de Gehandicaptensportprijs uitgereikt en komt er een award toe aan de Rotterdamse Sportvrijwilliger en worden de sportkampioenen uit de breedtesport gehuldigd. De Dirk Kuyt Foundation is als maatschappelijk partner prominent aanwezig!

Dirk Kuyt Foundation

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt en stimuleert sporters met een verstandelijke -of lichamelijke beperking, onder het motto ‘Fun is for Everyone’, door het leveren van een financiële en organisatorische bijdrage ten behoeve van de sportevenementen waaraan zij deelnemen. Dirk Kuyt: ‘Ik vind dat het beoefenen van sport voor iedereen mogelijk moet zijn, zeker voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Sport vind ik eigenlijk net zo belangrijk als het volgen van een schoolopleiding.’ De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt daarom jaarlijks tussen de 40-60 sportevenementen door heel Nederland.

Hoe kun je de Dirk Kuyt Foundation steunen?

Sms DKF naar 3111 voor € 2,- en wie weet win jij een van de mooie prijzen. De prijzen worden de komende tijd nog aangevuld. Sms-en kan nog tot en met 17 december. Op 18 december worden de winnaars bekendgemaakt.

Wat kun je winnen?

  • Gesigneerde schoenen van Dirk Kuyt
  • Gesigneerd shirt van Dirk Kuyt
  • VIP-arrangement op circuit Zandvoort aangeboden door HDI Gerling
  • Sonos player
  • 13 x 2 Casinopakketten
  • 13 x 2 Kaarten Spido

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Floor Vierboom

Floor Vierboom

teamcoördinator Communicatie